Pronájem domu 7+1

Průhonice , Průhonice , Borová
70 000 Kč / měsíc
Mám zájem o nemovitost

Pronájem rodinného domu 7+1 s bazénem v Průhonicích

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: 905800
vnitřní plocha: 400 m2
parkování: Garáž
energetický štítek: C - Vyhovující
cena: 70 000 Kč / měsíc +poplatky
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Pokud hledáte příjemné bydlení v klidné a prestižní lokalitě nedaleko Prahy, neměli byste přehlédnout tuto výjimečnou nabídku. Vila se nachází v Průhonicích v klidné ulici nedaleko Průhonického parku.

Moderní dům s dispozicí 7+1 má celkovou obytnou plochu 400 m² a je postaven na pozemku o celkové rozloze 1000 m². Zahrada s rozlohou 714 m² je pečlivě udržovaná a nabízí dostatek soukromí a prostoru pro odpočinek. Velkým benefitem je krytý bazén umístěný na zahradě domu, propojený se zimní zahradou, 2x venkovní terasa, suterén pro praní a skladování věcí 50 m2.

Dům má celkem 5 ložnic, 2 velké obývací pokoje a samostatnou kuchyň, což činí tuto nemovitost ideální i pro větší rodinu. Ložnice mají vestavěné skříně s dostatečnými úložnými prostory, komfort bydlení zajišťují 3 koupelny.
Garáž poskytuje dostatečný prostor pro 2 vozy.

Průhonice jsou známy svým přírodním okolím a kvalitou bydlení. Ve městě nechybí kompletní občanská vybavenost - školy, školky, obchody, restaurace a nezaměnitelný Průhonický park, který je ideálním místem pro odpolední procházky či sportovní aktivity. Navíc, díky blízkosti Prahy, jsou snadno dostupné veškeré přednosti velkoměsta.

Tento dům je k pronájmu za měsíční nájem 70 000 Kč, což zahrnuje celý objekt bez dalších skrytých poplatků za služby. Nájemce hradí kromě nájmu spotřebu elektřiny, plynu, vody a poplatky za odvoz odpadků.

Pokud hledáte bydlení, které splní vaše požadavky na komfort, styl a lokalitu, neváhejte. Vila v Průhonicích vám poskytne ideální domov. Volné od 1. 10. 2024.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Ludmila Hořovská

Ludmila Hořovská

makléř

+420 602 322 229
ludmila@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.