Pronájem domu 7+kk

Praha, Praha 4 , Braník , Pod křížkem
125 000 Kč / měsíc
Mám zájem o nemovitost

Pronájem zrekonstuované vily s nádherným výhledem v Praze 4, Braník, ul. Pod Křížkem

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: N04537
vnitřní plocha: 300 m2
parkování: Garáž
energetický štítek: C - Vyhovující
cena: 125 000 Kč / měsíc
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Nabízíme k pronájmu krásnou vilu s udržovanou zahradou, po totální rekonstrukci, s výhledem na řeku a na Barrandovské skály. Vila je umístěna ve svahu uprostřed vilové čtvrti, v klidné, slepé ulici nad dolní Braníkem. S orientací východ - západ nabízí prosluněné místnosti s krásnými výhledy téměř ze všech podlaží vily.
Vila v přízemí nabízí vstupní halu, pokoj pro hosty (samostatná garsoniera), samostatné WC, prádelnu, technickou místnost a fitness místnost s infrasaunou a sprchou, v prvním podlaží
obývací pokoj 33 m2 s výstupem na zahradu, druhý obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem 45 m2 a výstup na terasu 34m2 a zahradu, dále koupelnu a samostatné WC, ve druhém podlaží
se nachází rodičovská ložnice s průchozí šatnou a koupelnou (vana, sprchový kout, WC), další dva pokoje a koupelna (sprcha, WC), v posledním patře je umístěné studio s kuchyňským koutem a koupelnou, s výstupem na 43 m2 terasu s panoramatickým výhledem.
Vila je vhodná k bydlení rodiny i jako sídlo firmy, nebo kombinace obojího. K vile je k dispozici prostorná dvojgaráž pro dvě auta a uložným prostorem.
Energetický štítek PENB C.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Pavel Bošek

Pavel Bošek

makléř

+420 602 264 956
pavel.bosek@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.