Pronájem bytu 2+1

Praha, Praha 3 , Vinohrady , Písecká

Nabízíme stylový nezařízený byt k pronájmu, 55 m², Písecká 2023/16, Praha 3 - Vinohrady, vyvýšené 5. patro s možností okamžitého nastěhování, bez mazl

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: 905689
vnitřní plocha: 55 m2
patro: 5. patro
parkování: U domu (veřejné)
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRONAJATO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
K dlouhodobému pronájmu nabízíme zrekonstruovaný, prostorný a velmi světlý byt 2+1 v 5. patře kompletně revitalizovaného cihlového domu s výtahem na Vinohradech, v ulici Písecká.

V bytu se nachází vstupní hala, obývací pokoj, kuchyň, spíž, ložnice, koupelna a WC. Byt je nezařízený nábytkem, kuchyňský kout je plně vybaven (lednice, myčka, trouba, varná deska, digestoř). Byt má nová plastová okna, centrální vytápění, videotelefon, vstup do domu je na čip. V koupelně je pračka.

Byt má neprůchozí pokoje, vstup do obou pokojů (ca. 20 a 18 m2) stejně jako do kuchyně a na WC je z chodby. Vstup do koupelny je z jednoho pokoje (ložnice). Byt je vhodný pro jednotlivce nebo pár, není vhodný pro 2 kamarádky, 2 studenty apod., kde by chtěl každý sdílet svůj pokoj.

Byt se nachází 1 min. od tramvajové zastávky a stanice metra A Flora, v lokalitě s výbornou dopravní dostupností, občanskou vybaveností a zelení. Nákupní centrum Flora se spoustou obchodů, restaurací a kinem 1 min. od domu. Průkaz PENB není k dispozici, proto je uvedena třída G.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Martin Satar

Martin Satar

makléř

+420 602 322 230
martin@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.