Pronájem bytu Garsoniera

Praha, Praha 2 , Nové Město , Dřevná

Nabízíme k pronájmu byt v cihlové budově ve Dřevné ul., Praha 2, ideální pro jednotlivce, volný ihned. Celková cena 10 000 Kč měsíčně plus služby 3 00

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: 915365
vnitřní plocha: 25 m2
patro: Suterén
parkování: Není
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
stav:
PRONAJATO
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Představujeme Vám exkluzivní nabídku nájemního bytu umístěného v atraktivní lokalitě Prahy 2, nedaleko nábřeží. Jedná se o garsoniéru s celkovou výměrou 25 m², která se nachází v suterénu cihlového bytového domu.
Nájemné je 10 000 Kč měsíčně. Záloha na služby v domě činní 1000,- Kč. Elektřinu a internet hradí nájemce přímo vybraným dodavatelům. Byt je k dispozici ihned. Byt je nabízený nezařízený, což dává novému nájemníkovi skvělou příležitost vybavit si prostor dle vlastních představ.

Dům, ve kterém se byt nachází, je opatřen výtahem a připojením na elektrickou síť s napětím 220 V. Topení v bytě je řešeno elektricky, což může novému obyvateli poskytnout jednoduchost a efektivitu ovládání. V domě je zaveden veřejný vodovod a kanalizace, což zajišťuje pohodlné bydlení.

K dispozici není vyhrazené parkování, nicméně lokalita nabízí veškeré výhody velkoměsta včetně široké nabídky veřejné dopravy a snadného přístupu k mnoha obchodům, restauracím a kulturním zařízením. Byt je umístěn v domě s osobním vlastnictvím, což zajišťuje klid a soukromí.

Tento byt reprezentuje volbu pro jednotlivce, kteří hledají praktické bydlení v srdci Prahy. Jeho umístění v Praze 2 je ideální pro ty, kteří chtějí být blízko pulsujícího života velkoměsta, ale zároveň si cení klidu a soukromí, jaké toto bytové zařízení nabízí.

V případě zájmu o obhlídku tohoto bytu nebo dalších informací nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že nabízený prostor splní Vaše očekávání a stane se Vaším novým domovem.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Martin Satar

Martin Satar

makléř

+420 602 322 230
martin@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.