Prodej domu 7+1

Průhonice , Průhonice , Borová
Na vyžádání Mám zájem o nemovitost

Prodej vily 7+1 na pozemku 1000m2 v unikátní lokalitě Průhonic.

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: 910985
vnitřní plocha: 416 m2
balkon, terasa: 40 m2
parkování: Garáž
energetický štítek: G - Mimořádně nehospodárná
cena: Na vyžádání
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji velmi prostorný rodinný dům ve vilové zástavbě přímo v sousedství Průhonického parku. Tato jedinečná lokalita nabízí klidné bydlení s naprostým soukromím. Dům se rozprostírá na zastavěné ploše 283m2 a je obklopen pečlivě udržovanou vzrostlou zahradou o velikosti 717m2. Dům může být užíván i jako dvougenerační a jeho celková užitná plocha 416m2 je rozložena ve třech podlažích. 1.PP-úložný prostor o 60m2, v 1.NP (197m2) se nachází dvougaráž s přímým vstupem i do domu, 2 koupelny, samostatné WC, kotelna(plyn) a především velkorysý obývací pokoj propojený s kvalitní a plně vybavenou kuchyní na celkové ploše 72m2. Z OP je průchod ještě do 2 pokojů a na terasu směřující na jihozápad.
2.NP ( 159m2),podkroví, mělo původně totožný půdorys, nyní však jsou místo obytného prostoru a kuchyně zhotoveny další ložnice. Není problém změnit na další bytovou jednotku (rozvody pro kuchyň jsou ponechány). Nyní toto podlaží obsahuje 4 ložnice, prostornou galerii, 2 koupelny, WC, a opět vlastní kotelnu pro toto podlaží. Na střeše garáže se ještě rozkládá terasa 40m2.
V celém domě jsou plovoucí podlahy v kombinaci s keramickou dlažbou, podlahové vytápění v 1.NP v kombinaci s radiátory, plastová okna s předokenními roletami, EZS, řízená závlaha zahrady, mobilní el.pergola nad terasou.
Ideální bydlení i pro početnou rodinu! Rychlé dopravní napojení na pražský okruh, z centra Průhonic je MHD s autobusovým spojem do Prahy. V dosahu Česko-britská základní škola, mezinárodní školka.
Oblíbená lokalita Průhonic nabízí plnou občanskou vybavenost ke spokojenému a komfortnímu bydlení v této prestižní lokalitě.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Prohlédněte si další nabídky

Prodej novostavby RD, Praha 6 - Lysolaje
Praha 6 / Na vyžádání
Prodej vícegeneračního domu na Malvazinkách, Smíchov
Praha 5 / 27 500 000 Kč za Nemovitost
Novostavba moderního rodinného domu Praha - Dubeč
Praha 10 / 20 790 000 Kč za Nemovitost

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.