Prodej bytu 4+kk

Praha, Praha 6 , Vokovice , Nobelova
Na vyžádání Mám zájem o nemovitost

Prodej bytu 4+kk, 2 parkovací stání, 5.NP, Nobelova, Praha 6

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: 912455
vnitřní plocha: 145 m2
patro: 4. patro
parkování: Garáž
energetický štítek: C - Vyhovující
cena: Na vyžádání
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Tento byt s jedinečným výhledem do údolí Tiché Šárky se nachází v prestižním rezidenčním projektu Na Krutci, ve Vokovicích. Jedná se o uzavřený komplex šesti bytových domů, řadových domů a solitérních vil, který dává vlastníkům těchto nemovitostí pocit bezpečí a komfort zajištění služeb. Prodávaný byt 4+kk o celkové vnitřní ploše 133m2 se nachází v 5.NP. Disponuje obývacím pokojem s plně vybavenou prostornou kuchyní (46m2), třemi ložnicemi (16,15,17m2), centrální koupelnou (9m2) s masážní vanou i sprchou, další koupelnou přístupnou z manželské ložnice, technickou místností (pračka+sušička) a samostatnou komorou v 1.PP (8,6m2). Z obývacího pokoje a manželské ložnice je vstup na 2 balkóny (každý 6m2), které nabízí pohodlné posezení s úchvatným výhledem do Tiché Šárky.
Byt byl dokončen v r. 2008 v nadstandardním provedení. Klimatizace ve všech pokojích (Daikin), masivní podlahy z amerického ořechu, krb, mramorové stěrky na zdech, vestavěný nábytek z dřevěné dýhy, vlastní kotelna s bojlerem (Junkers).
K bytu náleží i 2 parkovací místa v 1.PP, na která navazují ještě 2 úložné kóje (drátěné), každá o velikosti cca 4m2. Vše již zahrnuto v ceně.
Byt je v současné době pronajatý do VIII/2025. Velmi zajímavý a zaručený výnos.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.