Prodej bytu 3+kk

Beroun , Na Máchovně
9 968 290 Kč / Nemovitost
Mám zájem o nemovitost

Byt 3+kk, 95 m2 se zahradou 60m2, parková čtvrť MOSAIQ Beroun, dokončení 2026

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: 915770
vnitřní plocha: 95.8 m2
balkon, terasa: 18 m2
patro: Přízemí
parkování: Garáž
energetický štítek: B - Úsporná
cena: 9 968 290 Kč / Nemovitost
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Najděte s námi nový domov v Berouně!
Zahajujeme prodej bytů v parkové čtvrti MOSAIQ Beroun. Velkoryse koncipovaný soubor bytových domů umístěných v zeleni nabídne široké rozpětí bytů od 1+kk po 5+kk s terasami, balkony či předzahrádkami.
Nabízený rodinný byt 3+kk o výměře 95 m2 je umístěný v přízemí viladomu E. Je celý orientován na západ, včetně terasy 17,5 m2 a navazující zahrádky 60m2. Terasa je přístupná ze všech pokojů. Obývací pokoj 38 m2 umožňuje v případě potřeby i oddělit další pokoj (pracovnu). Každá bytová jednotka má na výběr venkovní nebo vnitřní parkovací stání, které není zahrnuto v ceně bytu.
Standardní vybavení bytů zahrnuje plovoucí podlahy, interiérové dveře s výškou 210 cm, moderní vybavení koupelen, okna s barevným rámem a izolačním trojsklem, přípravu na vnější žaluzie. V bytech budou moderní datové rozvody formou strukturované kabeláže a přípojka STA. V projektu bude využita smart technologie pro vytápění, která pracuje se dvěma tepelnými zdroji – tepelnými čerpadly a zemním plynem.
Kvalitní a dostupné bydlení v blízkosti centra Berouna i Prahy. Lokalita v malebné krajině Berounska s dobrou dostupností z Prahy (jen 30 km), ať už po dálnici D5 nebo četnými vlakovými či autobusovými spoji, 20 minut autem na metro Zličín. Pokud hledáte svůj domov v sousedství malebné přírody s širokou nabídkou služeb a aktivního trávení volného času a přesto v komfortním dosahu metropole. V pěší vzdálenosti či v přímém sousedství projektu je síť obchodů, veřejné koupaliště, multifunkční sportovní areál, fotbalové hřiště, škola, školka, síť cyklostezek a další.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Pavel Bošek

Pavel Bošek

makléř

+420 602 264 956
pavel.bosek@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.