Prodej bytu 3+kk

Beroun , Na Máchovně
9 956 250 Kč / Nemovitost
Mám zájem o nemovitost

Klidné bydlení v zeleni na dosah Prahy! 3+kk, 85 m2 + lodžie 21 m2 v novém projektu MOSAIQ Beroun, ul. Na Máchovně

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: 913219
vnitřní plocha: 85 m2
patro: 5. patro
parkování: Garáž
energetický štítek: B - Úsporná
cena: 9 956 250 Kč / Nemovitost + parkovací stání
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Klidné bydlení v zeleni na dosah Prahy!

Zahajujeme prodej bytů v parkové čtvrti MOSAIQ Beroun. Velkoryse koncipovaný soubor bytových domů umístěných v zeleni nabídne široké rozpětí bytů od 1+kk po 5+kk s terasami, balkony či předzahrádkami.
Novou obytnou čtvrť ohraničují ulice Na Máchovně a Na Morákově, domy vyrůstají v mírném svahu, který se zdvihá k vrcholu Děd. Ústřední budovou je dům s věží, na který navazuje sestava příjemných čtyřpatrových domů v zeleni.

Jednotka 3+kk o podlahové ploše 85 m2 + lodžie 21 m2 se nachází v 6. podlaží budovy B -„věže“ a má otevřený výhled. Tento jihozápadně orientovaný byt tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem o rozloze 33 m2, 2 ložnice, koupelna, předsíň a dvě toalety. Každý z pokojů má přístup na terasu. Standardní vybavení bytů zahrnuje plovoucí podlahy, interiérové dveře s výškou 210 cm, moderní vybavení koupelen, okna s barevným rámem a izolačním trojsklem, přípravu na vnější žaluzie. V bytech budou moderní datové rozvody formou strukturované kabeláže a přípojka STA. V projektu bude využita smart technologie pro vytápění, která pracuje se dvěma tepelnými zdroji – tepelnými čerpadly a zemním plynem. Dostatečná kapacita parkovacích míst převážně v podzemních garážích, ale i venku.
Užijte si bydlení v blízkosti hlavního města s kompletním zázemím města Beroun a Křivoklátskem za humny. Obytný soubor MOSAIQ Beroun navazuje na stávající obytnou čtvrť jejíž součástí jsou i sportovní centra Eden, koupaliště Laguna a také tréninkové centrum fotbalové mládeže. V těsné blízkosti naleznete obchody, školy a školky. Beroun je skvělá lokalita v blízkosti hlavního města s přímým dopravním spojením do centra Prahy. Díky nedaleké dálnici jste na hranici metropole za méně než čtvrt hodiny.

Prodej zahájen! Kontaktujte nás pro více informací a vybírejte z nabídky bytů.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Monika Lištvanová

Monika Lištvanová

makléř

+420 602 155 309
monika@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.