Prodej bytu 2+kk

Beroun , Na Máchovně
6 515 780 Kč / Nemovitost
Mám zájem o nemovitost

Novostavba bytu 2+kk s předzahrádkou, parková čtvrť MOSAIQ Beroun, dokončení 2026

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: 912979
vnitřní plocha: 55 m2
balkon, terasa: 9 m2
patro: Přízemí
parkování: Kryté stání
energetický štítek: B - Úsporná
cena: 6 515 780 Kč / Nemovitost cena nezahrnuje sklep a parkovací stání
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Najděte s námi nový domov v Berouně!
Zahajujeme prodej bytů v parkové čtvrti MOSAIQ Beroun. Novou obytnou čtvrť ohraničují ulice Na Máchovně a Na Morákově, kde domy vyrůstají v mírném svahu, který se zdvihá k vrcholu Děd. Ústřední budovou I.etapy tohoto projektu je dům „B“ s věží, na který navazuje sestava příjemných čtyřpatrových domů v zeleni. Velkoryse koncipovaný soubor bytových domů nabídne široké rozpětí bytů od 1+kk po 5+kk s terasami, balkony či předzahrádkami.

Tento konkrétní byt 2+kk o podlahové ploše 55 m2 s terasou 13 m2 a předzahrádkou 27m2 se nachází v 1.NP pětipodlažní budovy A4 a má velmi příjemnou západní orientaci. K bytu je možné si dokoupit sklep. Každá bytová jednotka má na výběr venkovní nebo vnitřní parkovací stání, které není zahrnuto v ceně bytu. V celém projektu je velký výběr menších v rozmezí 45-65m2 i ve vyšších patrech a s balkony či terasami. V současné chvíli je možné i jednotky přizpůsobit některým Vašim požadavkům, proto nás neváhejte kontaktovat.
Standardní vybavení bytů zahrnuje plovoucí podlahy, interiérové dveře s výškou 210 cm, moderní vybavení koupelen, okna s barevným rámem a izolačním trojsklem, přípravu na vnější žaluzie. V bytech budou moderní datové rozvody formou strukturované kabeláže a přípojka STA. V projektu bude využita smart technologie pro vytápění, která pracuje se dvěma tepelnými zdroji – tepelnými čerpadly a zemním plynem.
Kvalitní a dostupné bydlení v blízkosti centra Berouna i Prahy. Lokalita v malebné krajině Berounska s dobrou dostupností z Prahy (jen 30 km), ať už po dálnici D5 nebo četnými vlakovými či autobusovými spoji. 20 minut autem na metro Zličín.
Beroun je ideální místo pro bydlení pokud hledáte svůj domov v sousedství malebné přírody s širokou nabídkou služeb a aktivního trávení volného času a přesto v komfortním dosahu metropole. V pěší vzdálenosti či v přímém sousedství projektu je síť obchodů, veřejné koupaliště, multifunkční sportovní areál, fotbalové hřiště, škola, školka, síť cyklostezek a další.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Prohlédněte si další nabídky

Útulný byt 1+kk s terasou, Rezidence Oliva, Brumlovka!
Praha 4 / 6 850 000 Kč za Nemovitost
Prodej apartmánu 2+kk ve Vrchlabí Krkonoše
/ 4 594 000 Kč za Nemovitost

Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.