Prodej bytu 4+kk

Beroun , Na Máchovně
8 958 440 Kč / Nemovitost
Mám zájem o nemovitost

Novostavba bytu 4+kk s terasou, celkem 95m2, parková čtvrť MOSAIQ Beroun, dokončení 2026

ZÁKLADNÍ INFO
č. nabídky: 912967
vnitřní plocha: 88 m2
patro: 1. patro
parkování: Kryté stání
energetický štítek: B - Úsporná
cena: 8 958 440 Kč / Nemovitost Cena bez parkovacích stání a sklepa.
PŘEDSTAVENÍ NEMOVITOSTI
Najděte s námi nový domov v Berouně! Hledáte pro svoji rodinu poklidné bydlení uprostřed malebné přírody přesto v dosahu metropole?
Právě zahajujeme prodej bytů v parkové čtvrti MOSAIQ Beroun. Novou obytnou čtvrť ohraničují ulice Na Máchovně a Na Morákově, kde domy vyrůstají v mírném svahu, který se zdvihá k vrcholu Děd. Ústřední budovou I.etapy tohoto projektu je dům „B“ s věží, na který navazuje sestava příjemných čtyřpatrových domů v zeleni. Velkoryse koncipovaný soubor bytových domů nabídne široké rozpětí bytů od 1+kk po 5+kk s terasami, balkony či předzahrádkami.
Tento konkrétní rodinný byt 4+kk o podlahové ploše 88 m2 s terasou 6.6m2, se nachází ve 2.NP pětipodlažní budovy A4 a má velmi příjemnou jihovýchodní orientaci. K bytu je možné si dokoupit sklep. Každá bytová jednotka 3,4+kk má na výběr také 2 parkovací stání venkovní nebo vnitřní, která nejsou zahrnuta v ceně bytu. V celém projektu je velký výběr rodinných bytů 3,4,5+kk v rozmezí 88-120m2 i ve vyšších patrech a s prostornými terasami. V současné chvíli je možné i jednotky přizpůsobit některým Vašim požadavkům, proto nás neváhejte kontaktovat.
Standardní vybavení bytů zahrnuje plovoucí podlahy, interiérové dveře s výškou 210 cm, moderní vybavení koupelen, okna s barevným rámem a izolačním trojsklem, přípravu na vnější žaluzie. V bytech budou moderní datové rozvody formou strukturované kabeláže a přípojka STA. V projektu bude využita smart technologie pro vytápění, která pracuje se dvěma tepelnými zdroji – tepelnými čerpadly a zemním plynem.
Kvalitní a dostupné bydlení v blízkosti centra Berouna i Prahy. Lokalita v malebné krajině Berounska s dobrou dostupností z Prahy (jen 30 km), ať už po dálnici D5 nebo četnými vlakovými či autobusovými spoji. 20 minut autem na metro Zličín.
Beroun je ideální místo pro rodinné bydlení s vysokou mírou bezpečí a širokou nabídkou služeb a s mnoha možnostmi aktivního trávení volného času. V pěší vzdálenosti či v přímém sousedství projektu je škola, školka, síť obchodů, veřejné koupaliště, multifunkční sportovní areál, fotbalové hřiště, síť cyklostezek a další.
SDÍLET

Kontaktovat makléře

Hana Hlavatá

Hana Hlavatá

makléř

+420 728 235 358
hana.hlavata@tide.cz

Mám zájem o více informací

Odeslat poptávku
Zpět na výpis nabídek

Prohlédněte si další nabídky


Chcete dostávat informace o novinkách
a speciálních slevách mezi prvními?

Zapište se jako odběratel našeho newsletteru a žádná nabídka Vám už neuteče.